Здравословно хранене Диети Полезно

Как да изглеждате по-млади без хирургическа намеса

Как да изглеждаме по млади

Младите, добре изглеждащи хора искат да запазят своята младост, красота и да продължават да изглеждат млади, въпреки факта, че човек продължава старее с възрастта си. С течение на времето, кожата показва стареенето на клетките по два начина.

Според специалистите, кожата може да претърпи присъщо стареене, което е естествен или биологичен процес. Те също така казват, че този процес включва намаляване на нивата на естроген, колаген и еластин произвеждани в организма, и образуването на меланин, загубата на естроген, който е женския хормон, който изсушава кожата. Намаляването на колагена и еластина също води до намаляване на твърдостта на кожата, докато малкото количество меланин, пигмент, който дава цвят на кожата, може да направи човек податлив на увреждане от ултравиолетови лъчи, слънчеви петна и бръчки.

Кожата може да се подложи и на външно стареене. Според учените, неприсъщото стареене се отнася до външни или екологични фактори, които могат да навредят на кожата, като свободни радикали, които са описани като органични молекули, които причиняват увреждане на тъканите, както и други кожни увреждащи фактори, предизвикани от замърсяване, дим, слънчева светлина и храна.

Маслото от черен дроб

То може да помогне на един индивид да изглежда по-млад, без хирургическа намеса. Според редица проучвания на известни лаборатории, маслото от черен дроб е от полза за сухата и старееща кожа, в допълнение към косата, ноктите, ставите и храносмилателната система. Тези проучвания споменават, че маслото от черен дроб под формата на капсули е много препоръчително, защото формата на бутилката с масло, е „отблъскваща“ за една дама и тези около нея.

Лицеви упражнения

Те могат да бъдат изпълнени като ефективен начин за тонизиране на лицето и да бъдат от голяма полза в опитите на една дама да изглежда по-млада. Лицевите упражнения служат като природен фейслифт. Те също действат тонизиращо на челюстната система, използвайте прости фейслифт упражнения за затягане на набръчкана кожа и премахване на бръчките. Редица изследвания показват, че човек може лесно да изглежда десет години по-млад в рамките на 30 дни с акупресура и масаж, вместо игли и скалпел.

Докато хората знаят, че физическото натоварване увеличава силата на организма и имунната система, упражненията действат и по друг начин във вашия стремеж дя изглеждате по-млади, без хирургическа намеса. Те активират производството на колаген, което води до образуването на по-млада кожна тъкан, която се изгражда като човек става по-възрастен. В допълнение, упражненията също така насърчават правилното кръвообращение, при осигуряване на достатъчни хранителни вещества и кислород до кожата, всичко това прави кожата да изглежда по-блестяща. Физическите упражнения също помагат на човек да има по-добър сън, с което следва да има по-малко или отсъствие на тъмни кръгове и подпухнали очи, заедно с естествения тласък на човешките хормони на растежа, който премахват инжекциите от списъка.

Химически пилинг

Той също служи като козметична поправка без участващи ножове. Този метод използва разтвор от киселина, за да се отървете от старите и мъртвите клетки от външните слоеве на кожата. В допълнение, разтворът обикновено съдържа смес от гликолова киселина,

салицилова киселина, млечна киселина, фенол, и трихлороцетна киселина или ТСА. Разтворът може да се прилага в продължение на 15 минути и се очаква смъдене и леко дразнене на кожата. Тази процедура избелва по-горните слоеве на кожата и разкрива нова и по-гладка кожа, която може да бъде забелязана само след няколко дни.

Радиочестотна енергия

Някои хора преминават през нехирургично подмладяване на лицето, като начин да изглеждате по-млади. Лечението често използва радиочестотна (RF) енергия. Когато енергията прониква в слоевете кожа, щетите, които причинява са в пъти по-нищожни от тези, които остават след колагена. Ето защо, ефектите на този метод към повърхността на кожата са както затягане, така и подобряване на кожата.

С тези естествени начини за по-млад вид, човек няма да се налага да отива на дерматолог за хирургическа интервенция. В края на краищата, те все още са здравословен начин на живот, който дава на човек, най-пълния й потенциал.

f | Сподели с приятели